Villkor & Info

Alla produkter är handsydda av huvudsakligen återanvända retro och vintage textilier vilket gör varje klädesplagg unikt.  Textilierna kan ha vissa spår från sitt förflutna vilket inte betyder att produkten på något sätt  är felaktig.Eftersom jag använder mig av återanvända textilier kan det inte betraktas som nyskick men jag försöker ge en rättvis bild av skicket på kläderna både i text och bild. Tänk på att bildskärmar kan återge färger, nyanser och ljusstyrka lite olika och att jag kan därför inte garantera att bilderna återges korrekt på din skärm.

För att göra en beställning och köpa på nätet hos L-ann Design måste du vara över 18 år. Samtliga priser i webbutiken är angivna i svenska kronor inkl. moms. L-ann Design har ingen lägsta orderavgift, alla ordrar är välkomna. Vid eventuella prisändringar i webbutiken gäller det pris som var aktuellt vid din beställning. Jag reserverar mig för eventuellt slutsålda varor och meddelar dig om detta sker.

BETALSÄTT

FRAKT och LEVERANS

Öppet köp och bytesrätt

Du har rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp (gäller ej måttbeställda varor och REAvaror) inom 14 dagar. Om du skulle ångra ditt köp skickar du ett mail till design@l-ann.se Önskar du returnera/byta en vara står du själv för returfrakten. Vid byten skall varan vara oanvänd och returneras i originalförpackning, väl skyddat mot fraktföretagets hantering. Vid byte står du för den nya varans porto. Efter att jag mottagit och kontrollerat varan skickar jag ersättningsvara eller gör en återbetalning av värdet på varan (ej frakt och expeditionsavgift) till ditt konto inom 14 dagar.

RETURER

Vi har ingen retur- eller bytesrätt på måttbeställda kläder.  Vid köp i webbutiken så följer vi distanshandelsavtalslagen och Konsumentverkets riktlinjer. Ta alltid kontakt med oss innan du skickar tillbaka dina varor.

REKLAMATION

Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt, eller om du fått fel vara ber jag dig kontakta mig omedelbart på design@l-ann.se så att jag kan rätta till felet. Skicka inget i retur innan du kontaktat mig! Vid reklamation står L-ann design för returkostnaden (MAX 59 kr) och ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig.

 

SKADADE & RETURNERADE PAKET

Hämta inte ut ett skadat paket – gör istället en skadeanmälan till transportföretaget (Posten, DHL  eller Schenker). Ta alltid kontakt med mig om du upptäcker skadan först i efterhand. Släng inte bort det skadade emballaget. Om du inte hämtar ut ditt paket innan det går i retur så faktureras du 400 kronor i hanteringsavgift.

 

 

KONTAKT

L-ann Design
c/o Ellenor Skott
Älvsvägen 17
922 73 HÄLLNÄS

e-post: Design@l-ann.se